Pobyt v Liptovskom Jáne s podporou Mesta Dolný Kubín

Rekreačný víkendový pobyt Liptovský Ján

Volám sa Vladimíra. Do denného Stacionára Miško v Dolnom Kubíne chodím od 4.3. 2019, asi po týždni prišla zamestnankyňa Simonka s ponukou, že sa ide na víkendový pobyt do Liptovského Jána. Pýtala sa mňa a maminky, či máme záujem. S maminkou sme samozrejme povedali že ideme. My klienti sme platili 3 eurá, ostatné za nás doplatilo Mesto Dolný Kubín, za čo v mene mojom, aj všetkých klientov, ktorí boli na pobyte veľmi pekne všetkým ďakujem. Bol to môj prvý väčší výlet zo stacionára. Všetci sme tam šli plní očakávania. Dopravil sa tam každý sám. Za čo v mene mojom, aj maminky, ďakujem zo srdca rodičom Veroniky. Jej ocino nás tam odviezol, maminka doviezla naspäť. Boli sme tam od štvrtka 5.9. do soboty 7.9.2019. Ubytovaní sme boli v hoteli Sorea Máj. Hotel bol krásny. Všetko biele, čisté voňavé.:) Okolo hotela, nádherná príroda.
Keď nás ubytovali, maminka Katky nás všetkých srdečne privítala. Povedala niečo o stacionári, zoznámili sme sa tí, ktorí sme sa medzi sebou nepoznali. Konečne viem (dúfam), ktorý rodič ku komu patrí.:) Bola tam možnosť ísť na celý deň do termálneho bazéna, hrali sme človeče, pingpong. Veľa rozprávali, smiali, rodičia si vymieňali medzi sebou skúsenosti a dojmy. Myslím, že to bolo vzájomné obohatenie. S maminkou, Evkou a jej rodičmi sme sa boli pozrieť na mini hrady, tie boli naozaj nádherné. Zo zamestnancov boli s nami Katka a Ivetka. V piatok nás boli pozrieť pán riaditeľ Samuel a Simonka. Priznám sa, že ja som si najviac užila, že nebolo treba pozerať na čas. Mám pocit, že len prídem do stacionára vypijeme kávu a už je treba ísť domov. Čas tam tááák rýchlo letí.
Ďakujem zo srdca maminke že bola so mnou a všetkým za všetko!!! Prajem všetko dobré:)                                 Vladimíra


Tento obsah bol zaradený v Galéria. Zálohujte si trvalý odkaz.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *